beugelinformatie

beugelinformatie

Invisalign

Invisalign is de bijna onzichtbare methode om uw tanden recht te zetten. Invisalign brengt met behulp van 3D-beeldvorming het volledige behandelplan voor uw gebit in beeld. Van beginstand tot aan het gewenste eindresultaat en geheel volgens het voorschrift van de orthodontist.

Op basis hiervan wordt een reeks transparante aligners op maat gemaakt speciaal voor uw gebit. Elke aligner wordt tussen de 7 en 14 dagen gedragen voordat deze door de volgende in de reeks vervangen wordt. Op deze manier worden de tanden stap voor stap en geleidelijk in de gewenste stand gebracht. De duur van de Invisalign behandeling is afhankelijk van uw specifieke wensen en wordt samen met de orthodontist bepaald.

Waarom Invisalign?

Doordat de aligners van Invisalign vrijwel onzichtbaar zijn zal niemand merken dat u ze draagt. En omdat de aligners uitneembaar zijn, kunt u tijdens de behandeling makkelijk eten en drinken en uw mondhygiƫne verzorgen zoals u dat gewend bent. In tegenstelling tot de traditionele vaste beugel bestaat de Invisalign niet uit metalen slotjes en draden. Wat in de praktijk betekent dat u minder tijd kwijt bent met het bijstellen van de aligner.

Zie ook www.invisalign.nl

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met Invisalign voor uw gebit?
Bel 013 – 455 24 16 of vul ons contactformulier in, wij staan u graag te woord.